Musikvideo Bedømmelser
Film/Anmeldelser
Kreativ

Gi' siden et par sekunder til at gennemlæse


Sider

fredag den 13. maj 2016

Eurovision 2016


Eurovision er som altid, ret vildt i år.

Semifinale 1 var fyldt med sindssyge skøre ting. Min yndlings var Bosnien Hertzegovina. Vi var flade af grin da vi så den. Den optræden bliver bare vildere og vildere. Først de mega mærkelige sølvpapir-omslag de alle har på. Så smider de dem og har sindssyge kriger-prinsesse outfit på, og vilde
strømpebukser. Og så det piktrådhegn de står og synger imellem, what the hell. Man tror det er grænsen for hvor skørt det kan være - men pludselig dukker en RAPPER op, halvvejs inde i nummeret - og ikke nok med det, manden har fandme skøre strømpebukser på.. det vil ingen ende tage! Desværre gik de ikke videre til finalen.




 Semifinale 1 var ellers røvsyg.

Semifinale 2 var tilgengæld for vild. Af uvisse grunde, havde arrangørende valgt at tage ALLE balladerne i én semifinale. I det omfang, at seriøst 16 ud af de 18 sange var ballader!!! Min mor og jeg var enormt forvirret. Og så havde de lidt smidt ét disco-nummer, ét rock-nummer, og den danske fløde boyband pop-sang, som nok er den værste sang vi nogensinden har haft med til Eurovision (heldigvis gik vi ikke videre - orker ikke at høre det lort igen. De kan ikke en gang synge. Men gode sange, der var der altså virkelig i 2. semifinale:
 
Nice sang med elektronisk vipe.

 
ISRAEL er 100% min yndlings!!! - Det er den israelske udgave af Adam Lambert!!!! Kan I se det?! I love him!! Han har den lækreste stemme! Og også bare en mega mega god sang!!

 
Han er bare sød ham her. Og den her sang er sgu da for fed?! Der er faktisk lidt The Script over den!  Hvad sker der lige for gode sange?

 Så ja, konklusion er - der er SERIØST mange mandlige soloartister generelt. Og de gør det så åbenbart også super godt - for det er her mine yndlings er!! I love it. Det godt i år!!


 Special mention: ULVEMANDEN!!!!!!
 
 Internettet elsker ham, jeg elsker ham. Det er den mest crazy optræden ever!! oooog, han gik ikke videre til finalen :( Tumblr er i sorg.

Ingen kommentarer: