Musikvideo Bedømmelser
Film/Anmeldelser
Kreativ

Gi' siden et par sekunder til at gennemlæse


Sider

fredag den 21. november 2008

Rasmus vender tilbage - dansk artikel

Sangeren Lauri Ylönen, guitarristen Pauli Rantasalmi, trommeslageren Aki Hakala og bassisten Eero Heinonen, udgør det finske band The Rasmus.

The Rasmus blev kendte i Finland, da de udgav deres første album, ”Peep”, i 1996. Siden da har de skriftet trommeslageren, Janne Heiskanen ud med Aki Hakala, og de har udgivet 7 albums, 26 singler, 15 musikvideoer, en live dvd og et opsamlingsalbum.

Det sidste album ”Black Roses” kom efter at medlemmerne af The Rasmus, blev nød til at holde en pause, og der gik 3 år, efter de havde udgivet det seneste album ”Hide from the sun”, før ”Black Roses” udkom. ”Hide from the sun” fik ikke meget succes, og drengene var heller ikke helt tilfredse med det. Det kom efter ”Dead Letters”, som var deres gennembrud udenfor Europa, og de fik virkelig stor succes over alt i verden.

Den 26. september 2008 udkom ”Black Roses”. Musikken på albummet er den typiske The Rasmus musik, pop/rock, på den helt unikke måde. De har denne gang arbejdet sammen med den store musikproducer, Desmond Child. Han havde hørt deres musik, og han kunne virkelig godt lide det.
Han kontaktede dem, men regnede med, at de sikkert ikke ville arbejde sammen med ham. Men The Rasmus blev virkelig overraskede. De havde altid været virkelig begejstrede for ham og bandet sagde selvfølgelig ja, og de har arbejdet siden starten af 2007, på det nye album.

Lauri, Pauli og Desmond Child var i lang tid på en ø, i Grækenland, hvor de skrev de nye sange. De havde først sat udgivelsesdatoen på albummet, til marts 2008. Men fik så ideen, at de ville prøve med endnu en sang. Heldigvis, for det var der den fantastiske sang, ”Livin’ in a world without you” blev skabt, som også blev den første single, med en flot musikvideo. Den næste single, som udkommer i december, bliver ”Justify”. Til sangen kommer også en musikvideo.

The Rasmus starter deres turné i januar og de kommer forbi Danmark, og giver koncert den 26. januar, i lille Vega.


Fint ikk'?

Ingen kommentarer: