Musikvideo Bedømmelser
Film/Anmeldelser
Kreativ

Gi' siden et par sekunder til at gennemlæse


Sider

torsdag den 21. januar 2010

Go os go os go go go DANMARK!!!


Oh my Oh my! Hvor jeg dog elsker håndbold uendeligt meget!!!
Jeg får sgu ALDRIG nok af de drenge! Nie nie , never ever!!
Det er simpelthen det bedste! Hvor helt utrolig vidunderlige dagene er når der er håndboldkampe! EM, VM, OL! Jeg ELSKER vores danske herre landshold!!! - Det er amazingness! De er de BEDSTE!!! VI STYRER!!!! Det er så fantastisk at se!!
Og suuuuuuuuuuuuper spændende!!! Det her er lyspunktet i disse tider! Håndboldkampende, EM eller VM, i januar måned!!! DET BEDSTE!!
Kampen i dag var FANTASTISK!!!
Det var så vildt!! Vi spillede mod Serbien, og selvom vi førede hele kampen igennem, var det suuuuper spændende!!! Og vi spillede SIMPELTHEN SÅ godt!!! - Like crazy! De var SÅ gode! Der var nogle helt fantastiske detaljer!! Især Anders Eggert! Han spillede SINDSSYGT i dag!! Det var SÅ vildt, det flød bare for ham!! Det var sååå sejt!! Han scorede 10 mål UD AF 11 FORSØG!!! Og 10 mål, ud af de 27 de scorede :o HVOR VILDT ER DET IKKE LIGE?!?!!! Og Bo spellerberg! Gik helt utroligt godt for ham!! Virkelig fede detalje!! Og Hans Lindberg, YAY min yndlings!! SUPER GODT!! Selvom en person løb LIGE ind i ham på et tidspunkt :o Og han slog sig hårdt, og det så ud til at gøre virkelig ondt, og slog sine ribben :S! Men han var fin xD WAY!! Hans Lindberg!!!!
Wow, de spillede SÅ godt!! Det var SÅ SPÆNDENDE!!
Og til aller sidst begyndte Seriben lige pludselig at komme tættere på os :o kun 4 mål fra hinanden!! UM!!! DET VAR SÅ SPÆNDENDE!!
MEn vi vandt, SELVFØLGELIG!! Og dejlige Hans Lindberg scorede LIGE i sidste sekund!! VAR SÅ FEDT LAVET!!!!
HÅNDBOLD ER DET BEEEEEEEEEEEEEEDSTE!!!

Ingen kommentarer: