Musikvideo Bedømmelser
Film/Anmeldelser
Kreativ

Gi' siden et par sekunder til at gennemlæse


Sider

lørdag den 14. marts 2009

Mennesket


Mennesket er et meget underligt dyr!
Hvordan er det vi opfører os?

Vi er dem som styrer verden. Det er os som er det højeste dyr, og os som har overtaget verden.
Vi styrer verden, og kan ændre meget.
Men vi misbruger det. Vi burde kun gøre de ting vi har brug for. For at overleve. Det er jo naturens orden, vi må gøre noget for at overleve.
Hvorfor slår vi dyr ihjel? Vi burde kun slå dem ihjel for at overleve. Vi har jo brug for mad, så det naturens vej at vi slår dem ihjel for at få mad til at overleve.
- Vi har ret til at leve, og kan overleve endda så meget, så vi kan gøre ting vi ikke behøver at gøre for at overleve.
Vi kan leve uden at skulle tænke på at overleve hele tiden. Vi kan endda tænke så langt til ikke at ville have børn, fordi vores race kan overleve alligevel.
Og vi kan endda selv vælge hvem vi vil være sammen med, ud fra følelser. Det vil måske en gang koste vores races uddødelse.
Vores krop har endda udviklet sig sådan, så vi har mistet mange af de ting der har beskyttet os. Vi har fx. mistet vores pels? For den har vi ikke brug for mere, fordi vi pakker os ind i tøj. Vi bliver ikke immune over for sygdomme, fordi vi har fundet medicin for det.
Vi har endda udviklet os så langt, at vi ikke tænker på overlevelse mere, og kan finde på at gøre selvmord. Kun på grund af sine følelser, ikke for at redde andre og uden at tænke på overlevelse.

Ingen kommentarer: