Musikvideo Bedømmelser
Film/Anmeldelser
Kreativ

Gi' siden et par sekunder til at gennemlæse


Sider

torsdag den 4. juni 2009

New Moon trailer - eller er det?

Oh Gosh!
Så er der kommet noget snig præmiere stykke halløj, hvor man kan se noget af det New Moon de har lavet ind til videre!
Og MAIN! Noget lort?

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD


HELT FORKERT! Først, hvad sker der for Bella? Er hun lige gået i fest og mega pretty mode i ALLE scenerne! Hun ser helt alt for fin ud, og slet ikke det samme som i Twilight!
Og så den scene med Jasper, og hendes fødselsdag, OH MY GOD HVOR ER DEN BARE DÅRLIG!! Hvad skeeeeeeeer der? - 1. Hvor er det bare det MEST FORKERTE RUM! Hvorfor er det så lille? Hvor er det store vindue? Hvor er hoveddøren, de kommer NEMLIG fra HOVEDDØREN når de kommer ind! Kage? What? Alice - alt for forkert hår! Og så der hvor Jasper overfaldet hende? NO WAY! som om han tar tilløb og løber! HELT ÆRGELIG! og somom han vil løbe sådan? Og det er også ALT for overnaturligt sådan som Edward skubber til ham! De burde jo bare alle gå ind og tage fat i ham! OG hvad SKER der for de andre bare står og glor på "eh? hva? Sker der noget? Det har jeg ikke set" NO WAY! og som om han vil ødelægge klaveret oO...
Og så NO! At hun IKKE faldet gennem NOGET glas! Og som om hun kan bløde så meget på armen bare af at blive skubbet tilbage, totalt latterligt!!
OG så AT de viser der hvor han forlader hende, det er altså FOR åndsvagt! Hvor dumme er de? Og det er SLET ikke dramatisk nok!! Og jeg håber FAMNDE de viser at hun løber i alt den tid, og det bliver mørkt! HELT SERIØST! Og Bella virker heller ikke forvirret nok! Og Edward ikke kold nok!!



Scenen med Laurent er god nok.. Synes det er fedt der hvor han står HELT tæt på hende! MEN Det skal jo være midt inde i en skov? OG at hun ser Jacob forvandle sig, det er bare SÅ SÅ DÅRLIGT!!
Men synes det er godt lavet den måde han forvandler sig på! Det okay det okay! BAre LIDT for animeret er han som ulv!
Men hvad er det for nogle blade der kommer fra ham Oo? Det da mystisk.. nånå well...

2 kommentarer:

Kitty sagde ...

Hmm..
Det der med bladene, der kommer fra Jacob, jeg tror altså måske det kunne være hans tøj? oO
Altså, i new moon bogen, går tøjet jo i stykker når de "forvandler" sig, eller hvad man nu skal kalde det ^^

Line sagde ...

Åh ja! Det har du jo ret i! Tak for det! Jeg var ved at blive sindssyg!