Musikvideo Bedømmelser
Film/Anmeldelser
Kreativ

Gi' siden et par sekunder til at gennemlæse


Sider

mandag den 13. juli 2009

Så er jeg.. VED TWIN PEAKS HOTELLET OG VANDFLADET...

.. Hvor coolt er det lige? Det vandfald er bare SÅ super flot!!! - og rummet er også meega sejt :D
Men vi var på en af restauranterne på hotellet og det var bare SÅ dårligt service!! Helt vildt, og så begyndte der at gå en mand rundt og støvsuge ?! Midt i det hele!! Det var så underligt! Men vi fik noget sejt vand som smagte super godt!
I går var vi i Vancouver og i forgårs også! Der var vi også sammen med Lisa ;D
Vi så VILDT meget i går!!!
Først var vi ude i standly park og se de flotte totempæle! De var seje!


Og så da vi kørte videre så vi en VASKEBJØRN! Den løb lige over vejen, og var helt vildt stor, og SUPER SØD, så stoppede vi, og den var bag nogle buske og sådan, og så lidt efter gik den hen til vores bil og stod og kiggede på os, den troede nok vi havde mad, og så gik den lidt efter igen. Den var bare så super sød!! Så var vi i Vancouver aquarium, det var så sejt! Og der var en masse seje fisk!

Og en helt vildt sød vandåder! Den var SÅ VILDT SØD!! Og når den spiste to den maden, og lagde sig om på maven og brugte maven som tallerken og spiste med sine små korte arme der fra, ååh!

OG så var der hvide hvaler!! - Baluga! Og de havde TO unger!! De var bare så helt helt vildt søøøde!! åh!! Og der var delfiner!! Og søløvere!! De var så vildt søde alle de dyr!!
Så kørte vi med svævebane op på grouse mountain! Der var en rigtig flot udsigt, og så så vi nogle DÅDYR!!! En mor og to unger!!


De unger var SÅ søde!! Åhh, med små pletter! De var så vildt nuser, og de stod bare der og spiste!!

Så da vi kørte ned og kom ned, gik vi hen et sted, og der så vi hvide ulve. Vï så en, og den var SÅ sød og HELT vildt flot!!!
Bare vildt mange søde og flotte dyr den dag :D :D!!!!
Så sejlede vi over til granville island, hvor vi gik lidt rundt og fik noget at spise! Det var så den dag :D hi! Det var så fedt!!
Vi kom så fra Port Townsend til Vancouver den 11. altså fredag ;) Der sejlede vi også over på den anden side, og i vandet så jeg en sæl, det var sjovt :D hi!
Og så kørte vi hele vejen op, til Canada og til Vanouver. Det var en super by :D Og vi kom ind i en rigtig god musik butik! (men de havde ikke Moulin Rouge soundstrack 2. som jeg stadig søger) men fik en AFI PLAKAT!!!! og bag efter en rigtig god bogbutik, og jeg fik købt de to sidste jeg manglede at få købt :D Hunted og City of glasses :D
Og så i dag kørte vi fra Vancouver og her op til snoqualmie! Super flot :D
I morgen kører vi op til Seattle og vi tar så hjem den 16 ;)

3 kommentarer:

Lone sagde ...

Hej Line

Sikke nogle fede billeder du har taget, vi glæder os til at se dem alle sammen og hvor er det bare dejligt at du får oplevet så meget.

Knus Lone

Far sagde ...

Nice! ;o)

hej sagde ...

bla