Musikvideo Bedømmelser
Film/Anmeldelser
Kreativ

Gi' siden et par sekunder til at gennemlæse


Sider

lørdag den 12. juni 2010

Bevar radioen!


Hvad er dog dog galt med de mennesker, regeringen, direktører, næstformænd, mennesker der bestemmer!! My dear!!
Ja, regeringen skal jo spare! Hvorfor? Ja, hvorfor fucking? Vi betaler uendelig meget skat, næsten en af de lande hvor vi betaler mest! Samtidig er vi en af de dyreste lande i verden! Men ALLIGEVEL! Skal vi sparre som SINDSSYG! - Og hvad vælger idioterne at spare på?
Børnene, uddannelse, universitterne, og de personer som har arbejdet hårdt for Danmark hele deres liv!
Ja, gud! At sparre på uddannelse og børn er nok det BEDSTE vej at komme ud af en krise på idioter!! - Det er jo fucking de unge som skal støtte og redde landet i fremtiden!! - Hvad fuck tænker idioterne på?
Nå ja, og så samtidig giver de da liiige nogle ekstra penge til medierne, for DET har de jo MEGET mere brug for end uddannelses stederne?! RIGHT!
Men, udover det! Så synes de lige, at, ej det kunne det være SKIDE sjovt, at lukke en af de aller mest populære radioer! Ja hvorfor? For at lave en FUCKING ny, som har det SAMME!! som en kommerciel operatør kan lave! Make NO sense!! JA TAK FOR LORT!! Somom folk gider høre lorte radiokanaler med reklamer?!
Dr bestemmer hvilke der skal lukkes!
Så de ville lukke P2.
Ja, og i den samtale, kommer DR's næstformand selvfølgelig med den her hjernedøde udtagelse:
Det er DR selv, der bestemmer, hvad der skal væk, og i et debatindlæg i dagens avis, skriver DR’s næstformand, Ole Hyltoft, at han vil kæmpe for P2, der »højner det musikalske niveau i befolkningen«:
»Beklageligt, at vi så må lukke P3. Men meget af P3’s danske musik kan spilles på P4. Og P3’s udenlandske rock- og popmusik kan høres på mange andre kanaler«.

Og det går mig så til at få lyst til at SKRIGE!
IDIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEG HADER DIG!!!
Hvis hvis hvis, de NOGENSINDEN finder på at lukke P3! Så skal jeg strejke og jeg skal strejke for EVIGT! Jeg skal ALDRIG støtte DR igen og mit liv vil gå under!!
P3 er den ENESTE og jeg MENER den ENESTE radiokanal der er værd at lytte til, og udover det er den VIDUNDELIGHEDEN selv!! Og det er seriøst!! P3 er som INTET andet! Så UNIK! De har de bedste kanaler der findes!! På så højt niveau! og musikken de spiller SÅ speciel!! Deres forhold til musik er virkelig speciel!! De spiller ikke den musik NOGEN steder!! - Bands og kunstner bliver kendte på grund af P3!! Fordi P3 nemlig ikke kunne spiller lorte mainstream musik! P3 har ALT! ALT!! Og deres niveau er SÅ højt! Jeg vil flere gange hellere have P3 end TV kanalerne!! Vil altid vælge P3!
Så fuck af idioter!! I får ALDRIG lov til at tage P3 fra os!!

Ingen kommentarer: