Musikvideo Bedømmelser
Film/Anmeldelser
Kreativ

Gi' siden et par sekunder til at gennemlæse


Sider

torsdag den 30. december 2010

Årets Film

- Først lige en lille kommentar til disse "Årets"-et eller andet-ting - Jeg tror ikke jeg har tænkt mig at lave en "årets" til alting, eller alle de ting jeg fik skrevet! Kun nogle af dem! JEP!
Nå men, film blev det til!
Der har nemlig været nogle ret gode film YEAH! Men også nogle som har skuffet! Som HARRY POTTER, INCEPTION og især den VILDT dårlige film PERCY JACKSON - hvor de jo havde total smadret den fantastiske bog. Revet den i stykker, trådt på den, puttet den i en blender, hældt sprit over den sat en smule ild til den, PUF! og så taget de få rester der var tilbage og prøvede at lave noget som lignede en film efter det! (stadig sur over det xD)
Så har der været mange, som lige ved første blik, har været gode nok, men man så efter liiiige fik tænkt sig ekstra om eller ihvertfald set den endnu en gang.
Det er nemlig sådan, at man skal se film mere end EN gang, før man helt kan bedømme kvaliteten! Og nogle har ikke været så gode som første håndsindtrykket har vist! Så som Clash of the titans....

MEN! Der har også været helt utrolige FILM!!! TOY STORY 3, HOW TO TRAIN YOUR DRAGON, MEGAMIND (har jeg lige set *flipper* YAYNESS), PRINSESSEN OG FRØEN, ALICE IN WONDERLAND!!
JA, der har virkelig været mange fantastiske! Og nej, Avatar er faktisk ikke fra 2010, men lige fra december 2009!


Ja, det er famne svært at vælge, for MAIN de her film er fantastiske!! - Hvis man virkelig kigger på det og tænker sig om, så det vidst riiimelig tydeligt at tegnefilm, disney og børnefilm er dem som jeg har højest på listen, hihi!


Orv! Det er et svært valg! Men tror jeg vil... cutte den ned til... ihvertfald.... ehm... Prinsessen og frøen, Alice in Wonderland og How to train your dragon... umg! DET SVÆRT!!!
Tror det vil ende ved Prinsessen og frøen, da disney tegnefilm - helt som de gamle klassikerer er det som gør en aller mest glad! VINDEREN ER PRINSESSEN OG FRØØØEN!!!

Ingen kommentarer: