Musikvideo Bedømmelser
Film/Anmeldelser
Kreativ

Gi' siden et par sekunder til at gennemlæse


Sider

fredag den 30. oktober 2009

Jeg er HELT vild med den her sang, my my! - Sweet Dreams



Beyoncé! Hun er jo bare utroligt!
Tænk, hvordan kan man være så utrolig smuk, og samtidig have den her helt igennem vildt smukke stemme! Og så danse så fantastisk! - Jeg tænker bare... hvorfor? Hvorfor ALT? Hvor snyd er det ikke lige?! Så sidder man her og har INGEN AF DELENE! Selvom jeg lever for at synge og danse, så er det på ingen måde, og vil aldrig blive flot eller smukt! My!!
-
Men altså, den her sang er virkelig så fed! Fantastisk tekst, og energien er fantastisk! Virkelig fed! Den gør en glad og giver en lyst til at synge og danse!! Virkelig, fantastisk!!
Video:
Ja, når man hører sangen regner man virkelig med, eller håber, at det bliver sådan en rigtig smuk video, med en historie, eller ihvertfald en spændende uddseende hvor der sker en masse. Jeg håber virkelig på, det ville være en med en skov, en sang i skoven måske? Der er helt lyst - og helt mørkt, MEd flotter smukke træer, flotte blomster og en masse dyr, sommerfugle - i forskellige farver, masser af fugle. Lysstråler ned gennem træerne, langt flot græs, mås på træerne, en tæt skov, ikke et sted mange mennesker har været...Hahah, ja! Jeg forstiller mig et rigtig flot video! måske løber hun rundt, bange? Sover i sengen! ja, bla!
Men hvis man tænker udover det:
Virkelig flot video! Starten og handlingen hænger ikke så meget sammen. Der mangler en afslutning i forhold til starten.
Man det er flot, og hun danser jo fantastisk, hvilket ikke gør videoen kedelig, men der er stadig ikke så meget i den.

2 kommentarer:

U :o) sagde ...

Det kan godt være du ikke synger lige så godt men du er lige så smuk ! ;o)

U :o) sagde ...

Det kan godt være du ikke synger lige så godt men du er lige så smuk ! ;o)